Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Вижте всеки един детайл по приготвянето й - от тестото до украсата
Всички посетили на храма вкусиха от направената за молебена постна питка за здраве и благополучие
На Кръстовден е забранено да се ядат всякакви червени храни като червени ябълки, червен пипер, домати, репички и други
12 красиви имена черпят днес
Тя заема основно място на празничната трапеза
На 24 декември имен ден празнуват Евгени, Евгения, Жени, Благороден, Малчо, Малин, Бисер, Бисера, Бистра
Ястията се готвят бавно, за да станат вкусни
За тези, които искат да наредят по-бързо празничната трапеза, без да стоят до печката, има вариант
Вижте необходимите продукти